Mikä on Duunidiileri?

Vuokraatko työntekijöitä monelle eri toimialalle? Tuntinetin Duunidiileri on henkilöstövuoraajien erityistarpeiden mukaan räätälöity palvelu. Se auttaa, kun tarpeenasi on:

 • Vuokrata täyspäiväisiä ja osa-aikaisia työntekijöitä eri toimialoille.
 • Tietää aina tarkasti tehdyt tunnit.
 • Olla aina ajan tasalla jaetuista työvuoroista.
 • Siirtää tehdyt tunnit nopeammin laskutukseen.
 • Tarjota asiakkaillesi työntekijäkohtaiset työaikaraportit kustannuspaikoittain.

  Näin saat Duunidiilerin avuksesi

  Saat palvelun käyttöösi heti.

  Voit seurata vuokratyöntekijöidesi tunteja päivittäin tietokoneeltasi. Duunidiileri laskee puolestasi työntekijöidesi työtunnit ja tarjoaa ne valmiiksi palkanmaksuun soveltuvassa muodossa.

  Laske palkkasi automaattisesti Duunidiilerissä tai omassa taloushallinnon ohjelmistossanne.

   

  Aloita Duunidiilerin käyttö nyt

  Duunidiileri on selainpohjainen palvelu. Sen avulla vuokratyöntekijäsi kirjaavat tuntinsa nopeasti vaikka kännykällä. Ei enää kyniä ja papereita.

  Duunidiilerin perushinta on 5 euroa/käyttäjä/kuukausi.

  Klikkaa tästä ja aloita käyttö saman tien. Ensimmäiset 30 päivää ovat maksuttomat. Voit lopettaa koekäytön koska tahansa. Jos olet tyytyväinen järjestelmään, jatkat vain käyttöä. Pääset myöhemminkin irti järjestelmästä sekunnin irtisanomisajalla, jos olet tyytymätön.

  Tarkemmat tiedot löydät hinnastostamme. Tai pyydä saman tien tarpeisiisi sovitettu tarjous.

  teaser_kellokortti.png

  Neljä tapaa kirjata tunnit

  1. Tuntinetin käyttöön internet-selaimella riittää tavallinen PC, jossa on internet-yhteys. Myös tavallisella tietokoneella teet kirjaukset sormenjälkitunnistimella, jos niin haluat.

  2. Työaikanappi™  on markkinoiden pienin kellokortti. Se sopii yrityksellesi, jos seuraat työtunteja tai laskutat asiakkaitasi tuntiperusteisesti, palvelusta, välineistä, kalustosta tai tiloista.

  3. Kellokapula™ toimittaa kellokortin virkaa, jos henkilöstösi on paljon liikkeellä. Leimaat itsesi sisään tai ulos eri kustannuspaikoilla ja kirjaat matkakulut yhdellä klikkauksella tai puhelimen PIN-koodilla.

  4. Työmaakello toimittaa kellokortin virkaa toimialoilla, joilla töitä tehdään samoissa työpisteissä. Voit käyttää leimaukseen  sormenjälkitunnistusta, jolloin työntekijöidesi ei tarvitse muistaa tunnuksia ja salasanoja. Työmaakellon voit asentaa työpaikan taukotiloihin.